Ledsagarservice

Ledsagning

Ledsagarservice hos ALFEMA Care

Om du pga funktionshinder eller av andra skäl behöver stöd och hjälp för att tex. kunna promenera, besöka anhöriga och vänner, delta i aktiviteter eller åka på semester så kan ledsagarservice vara ett alternativ för dig.

Det gäller även när du vill delta i det offentliga kultur eller föreningslivet eller kanske utöva någon sportaktivitet. Ledsagarservice är en personlig service som alltid skall anpassas efter dina behov. Syftet är att du ska få en bättre livskvalitet genom nya upplevelser. Ledsagning kan beviljas som en kontinuerlig insats eller för några timmar då och då. Ledsagning kan också beviljas vid speciella tillfällen såsom vid resor eller utflykter.

Vi på Alfema Care hjälper dig naturligtvis med ansökan om du vill. Hos oss är du i trygga händer! Använder du rullstol, har behov av syntolkning eller kanske har en hörselskada? Oavsett ditt funktionshinder eller dina hjälpbehov så ser vi till att din ledsagare har den kunskap som krävs.

Talar du ett annat språk eller har du behov av någon som kan teckenspråk) Vi har anställd personal med olika språkkunskaper.

Hör av dig till oss så får du veta mer!

Kontakta oss gärna!